Informații importante privind returnarea produselor

Ai dreptul să renunţi la produsele cumpărate de la noi, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produselor.

 • PASUL 1: Completezi formularul de retur aflat în josul acestei pagini.
 • PASUL 2: După trimiterea formularului de retur, te rugăm să expediezi produsele prin orice companie de curierat rapid cu livrare la domiciliu, folosind următoarele informații:
  Destinatar: Kaseweb Solutions S.R.L.
  Adresă: Str. Toamnei nr. 13, Brașov, jud. Brașov, 500223
  Telefon: 0740.154.924
 • PASUL 3: Pentru a putea urmări returul tău, te rugăm să ne trimiți pe email-ul contact@temperedglass.ro compania de curierat aleasă precum și AWB-ul aferent. Conform O.U.G. 34/2014, art 14, alin. 2, costurile aferente taxei de livrare pentru retur sunt în responsabilitatea ta.
 • PASUL 4: Vom rambursa contravaloarea produselor returnate, în contul tău bancar, în termen de maxim 14 zile calendaristice. Expediază produsele în decurs de maxim 14 zile de la data la care ai trimis formularul de retur. Termenul de restituire este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Pentru procesarea corectă a returului tău este obligatoriu să respecți toți pașii de mai sus.

De asemenea, te rugăm să te asiguri că produsele pe care vrei să le returnezi îndeplinesc toate condițiile de mai jos:

 • produsele sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate;
 • produsele au sigiliul și etichetele intacte;
 • produsele nu au fost montate/aplicate și nu prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri sau urme de folosire.

Împachetarea produselor returnate este foarte importantă. Ca produsele să ajungă cu bine la noi, recomandăm utilizarea pungilor antișoc (cu bule) sau plicurilor antișoc (cu bule) la împachetare. Dacă produsele ajung la noi cu defecte mecanice (crăpături, spărturi, zgârieturi, etc) rezultate din manipularea necorespunzătoare de către compania de curierat, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

Pentru a putea procesa returul tău cât mai eficient, coletul trebuie să conțină obligatoriu următoarele:
 • produsele achiziționate de la noi;
 • copie după factura fiscală.

Formular de returnare a produselor

* Beneficiar:


* Telefon:


* Contul bancar - IBAN (24 caractere alfanumerice):

1. Te rugăm să verifici cu atenție contul IBAN. Completarea greșită va duce la imposibilitatea restituirii sumei aferente produselor returnate.
2. Contul bancar trebuie să fie deținut de aceeași persoană pentru care s-a emis factura fiscală.

* Nr. Factură:


Informaţii despre produsele pe care dorești să le returnezi

* Denumirea produsului:


Cantitatea:

Cod verificare:


Prin trimiterea acestui formular de retur, utilizatorul confirmă că a citit și că este de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus.