Instrucțiuni privind returnarea produselor

Pentru procesarea corectă a returului este obligatoriu să fie respecțați toți pașii de mai jos. Nerespectarea lor va duce la întârzieri sau anularea returului.

 • PASUL 1: Completezi formularul de retur aflat în josul acestei pagini.
 • PASUL 2: După trimiterea formularului de retur, te rugăm să expediezi produsele prin orice companie de curierat rapid cu livrare la domiciliu.
  Destinatar: Kaseweb Solutions S.R.L.
  Adresă: Str. Toamnei nr. 8, Brașov, jud. Brașov, 500223
  Telefon: 0740.154.924
 • PASUL 3: Contravaloarea produselor returnate va fi restituită în contul tău bancar în termen de maxim 14 zile calendaristice. Conform O.U.G. 34/2014, art 14, alin. 2, costurile aferente taxei de livrare pentru retur sunt în responsabilitatea consumatorului.

IMPORTANT!
Contravaloarea produselor returnate va fi restituită doar în contul tău bancar. Nu vor fi acceptate coletele sosite retur în sistem ramburs, colete pentru care nu a fost achitat transportul sau colete trimise prin Poșta Română.

De asemenea, te rugăm să te asiguri că:

 • produsele sunt în aceeaşi stare în care au fost livrate, cu sigiliul și etichetele intacte (foliile de protecție pot fi returnate doar dacă sigiliul nu a fost îndepărtat - lit. e și f, art. 16 din OUG 34/2014);
 • în cazul în care comanda a beneficiat de un cadou oferit cu titlu gratuit, acesta va fi returnat împreună cu produsele. (nerespectarea acestei condiții va duce la invalidarea returului)

Împachetarea produselor returnate este foarte importantă. Ca produsele să ajungă cu bine la noi, recomandăm utilizarea pungilor antișoc (cu bule) sau plicurilor antișoc (cu bule) la împachetare. Dacă produsele ajung la noi cu defecte mecanice (crăpături, spărturi, zgârieturi, etc) rezultate din manipularea necorespunzătoare de către compania de curierat, ne rezervăm dreptul de a refuza returul.

Formular de returnare a produselor

* Beneficiar:


* Telefon:


* Contul bancar - IBAN (24 caractere alfanumerice):

1. Te rugăm să verifici cu atenție contul IBAN. Completarea greșită va duce la imposibilitatea restituirii sumei aferente produselor returnate.
2. Contul bancar trebuie să fie deținut de aceeași persoană pentru care s-a emis factura fiscală.

* Nr. Factură:


Informaţii despre produsele pe care dorești să le returnezi

* Denumirea produsului:


Cantitatea:

Cod verificare:Prin trimiterea acestui formular de retur, utilizatorul confirmă că a citit și că este de acord cu termenii și condițiile prezentate mai sus.