Termeni şi condiţii de utilizare

Magazinul online TemperedGlass.ro este administrat de compania Kaseweb Solutions S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J08/1664/2012, având C.U.I. RO30818401, capital social 200 Lei, sediul social în Brașov, Str. Ciceu Nr.3, România.

Vă recomandăm să citiţi acest document cu atenție. Folosind TemperedGlass.ro prin plasarea unei comenzi electronice, vizitatorul online (denumit în continuare Cumpărător) își exprimă acordul față de Termenii și Condițiile descrise mai jos (denumite în continuare Contract). Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul TemperedGlass.ro și pot fi modificate doar cu acordul scris al ambelor părți.

Acest Contract poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru.

Art. 1 - Elemente definitorii

1.1 Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri și servicii de către Kaseweb Solutions S.R.L., prin intermediul magazinului online www.TemperedGlass.ro, către cumpărător.

1.2 Astfel, următorii termeni se definesc astfel:

 • bunuri și servicii: orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;
 • comandă: document eletronic prin care cumpărătorul solicită achiziționarea unor bunuri sau servicii prezentate în oferta magazinului online www.TemperedGlass.ro;
 • contract: comanda confirmată de către vânzător (confirmarea unei comenzi se poate face doar telefonic sau electronic).
Art. 2 - ÎNREGISTRAREA ȘI CONFIRMAREA UNEI COMENZI

2.1 Prin lansarea unei comenzi (eletronice sau telefonice), prin intermediul magazinului online www.TemperedGlass.ro, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile (electronic sau telefonic).

2.2 O comandă este compusă din următoarele:

 • bunuri sau servicii regăsite în oferta magazinului online menționat mai sus;
 • mențiuni clare cu privire la datele de facturare, livrare precum și alte mențiuni speciale;
 • specificațiile cumpărătorului.

2.3 Lansarea unei comenzi (electronice sau telefonice) nu presupune  confirmarea fermă a comenzii și a contractului.  Etapele complete sunt următoarele:

 • plasarea unei comenzi – se va genera un număr unic automat pentru fiecare comandă înregistrată;
 • preluarea unei comenzi de către un agent de vânzări, în limita programului de lucru afișat pe site la secțiunea contact;
 • confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii și a stocului produselor aflate în comandă.

2.4 Aceasta confirmare se face doar de către un agent de vânzări, telefonic sau electronic (e-mail). Expedierea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către agentul de vânzări sau livrări și de către cumpărător.
2.5 Produsele aflate în oferta magazinului online TemperedGlass.ro, se pot vinde numai pe baza unei comenzi. Comanda se va procesa conform pașilor mai sus menționați în timpul programului de lucru al departamentului de vânzări. O comandă neconfirmată nu presupune o rezervare a produselor. Comenzile vor fi onorate în ordinea cronologică în care au fost înregistrate în baza de date.

2.6 Comenzile duplicat se vor uni intr-o singură comandă.

Art. 3 - PREȚUL, STOCUL ȘI DESCRIEREA PRODUSELOR

3.1 Prețurile din comenzi și proforme sunt valabile 3 zile de la data emiterii acestora. Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială, se poate solicita achitarea unui avans de minim 30% din valoarea produsului.

3.2 În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne rezervăm dreptul de a anula comenzile care conțin aceste produse și de a anunța clienții, în cel mai scurt timp, despre eroarea aparută.

3.3 Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor disponibile (imagini statice / imagini dinamice / prezentări multimedia / detalii tehnice / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu informativ.

3.4 Stocul produselor și timpul estimativ de livrare afișate pe site-ul TemperedGlass.ro au titlu informativ și, din motive logistice, nu reprezintă o garanție la plasarea unei comenzi.

3.5 Prețurile afișate pe site-ul nostru sunt finale și sunt purtătoare de TVA.

Art. 4 - GARANȚII

4.1 Produsele cumpărăte prin intermediul site-ului TemperedGlass.ro sunt noi, în ambalaje originale și beneficiază de garanție, conform prevederilor legale în vigoare (OUG 21/1992, republicată, cu modificările și completările ulterioare și Legea 449/2003, cu modificările și completările ulterioare) și politicilor comerciale ale producătorilor.

4.2 Garanția nu acoperă daunele provocate de folosirea necorespunzătoare a produsului, neglijență, accidente, contact cu suprafețe abrazive, expunere la temperaturi extreme sau daune provocate prin transport ori uzură prin folosire, deteriorări asupra materialului (zgârieturi, tăieturi), rezultate din utilizarea obișnuită a produsului, montaj neconform cu instrucțiunile oferite, greșeli de întreținere, depozitare și manipulare incorectă, modificări aduse stării inițiale a produsului, deteriorări mecanice, termice, chimice, plastice, ca urmare a incendiilor, accidentelor, vibrațiilor etc.

4.3 În cazul în care consumatorul are o problemă după aplicarea foliei, furnizorul va solicita fotografii sau filmări video pentru a înțelege mai bine situația apărută.

4.4 Pentru soluționarea garanțiilor, furnizorul va solicita următoarele documente de la consumator:

 • copie după factura fiscală care să ateste achiziția produsului;
 • copie după certificatul de garanție.

4.5 Certificatul de garanție este emis într-un singur exemplar. Pierderea certificatului de garanție duce implicit la pierderea garanției. Nu se pot elibera duplicate pentru certificatul de garanție.

4.6 În cazul solicitărilor nejustificate a garanției, Vânzătorul își rezervă dreptul de a obliga Cumpărătorul la plata contravalorii manoperei de diagnosticare a produsului și a taxelor de transport corespunzătoare.

4.7 Vânzătorul declară pe propria răspundere că produsele comercializate prin magazinul online TemperedGlass.ro respectă cerințele referitoare la protecția vieții, sănătății, securității muncii și protecției mediului, în conformitate cu prevederile HG 1022/2002 și HG 457/2003.

4.8 Lipsa certificatului de garanție, facturii fiscale și/sau a neconformității produselor trebuie semnalate în maxim 72 (șaptezecișidouă) de ore de la recepția marfii pe adresa contact@temperedglass.ro. Orice sesizare ulterioară recepționării produsului nu va fi luată în considerare.

4.9 Display-urile care au ecranul ușor conturat/curbat la margini pot determina efectul cunoscut și sub numele de "halo effect tempered glass". Foliile din sticlă sunt perfect plane și nu pot face etanșeitate pe curburile ecranului și, din acest motiv, un ecran conturat/curbat poate provoca nelipirea foliei din sticlă. Nelipirea foliei din sticlă cauzată de curbura ecranului nu este considerată a fi o neconformitate și nu este acoperită de garanția comercială.

4.10 Vânzătorul nu garantează sub nicio formă modul de reacție și de rezistență a huselor sau foliilor în urma unor șocuri fizice/mecanice. Garanția comercială oferită produselor vândute prin intermediul site-ului TemperedGlass.ro asigură faptul că cel ce a efectuat o comandă pe site, respectiv consumatorul, va primi un produs nedefect și în conformitate cu comanda înregistrată.

Art. 5 - LIVRAREA COMENZILOR

5.1 Prin înregistrarea unei comenzi, clientul înțelege că termenul estimativ de livrare afișat pe pagina produselor poate suferi modificări care nu sunt sub controlul vânzătorului (zile nelucrătoare, vreme nefavorabilă, distanța mare între depozitul curierului și destinatar, probleme tehnice, probleme logistice din partea companiei de curierat, perioade aglomerate ale comerțului online, etc.). Având in vedere aceste detalii, vânzătorul nu garantează termenul de livrare. Vânzătorul va notifica clientul prin e-mail/SMS în momentul expedierii comenzii, notificarea va conține numărul de AWB pe care clientul îl va putea urmări pe site-ul companiei de curierat.

5.2 Livrarea comenzilor se va face la adresa indicată de cumpărător în comandă. Nu se fac livrări în sediile de curierat.

5.3 Pentru comenzile cu plata în sistem ramburs (numerar la curier) eliberarea chitanței se face exclusiv de către firma de curierat. În cazul pierderii/distrugerii acestei chitanțe compania noastră nu poate pune la dispoziția clientului alt document care să înlocuiască chitanța emisă de firma de curierat.

5.4 Observațiile cu privire la eventualele probleme privind integritatea sau aspectul coletelor se fac în momentul predării de către curier a coletului, după achitarea acestuia. Observațiile se menționează pe documentul AWB și se întocmește un proces verbal de constatare în prezența agentului de curierat. Formularul este în posesia agentului curier iar acesta este obligat să vi-l predea și să îl completeze la cererea dumneavoastră.

5.5 Se va refuza primirea coletului dacă se constată deteriorări ale ambalajului sau urme de lovire. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Art. 6 - RETURNAREA PRODUSELOR

6.1 Returnarea produselor se supune legilor aflate în vigoare, precum și unei politici propri de returnare în unele cazuri. Toate detaliile despre returnare se regăsesc pe pagina dedicată: Politica de returnare.

Art. 7 - PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

7.1 Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, Kaseweb Solutions S.R.L. are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizează clienții săi.

7.2 Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operaţiune sau set de operaţiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terţi prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ştergerea sau distrugerea.

7.3 Prin citirea termenilor şi condiţiilor de utilizare ale prezentului site aţi luat la cunoştinţă faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

7.4 Prin efectuarea unei comenzi şi completarea datelor personale în formularele de comandă, clienții declară că sunt de acord ca toate datele lor personale să fie incluse în baza de date a Kaseweb Solutions S.R.L. şi îşi dau acordul expres şi neechivoc că toate datele lor personale să fie stocate şi utilizate pentru:

 • activităţi de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promoţii, mesaje publicitare şi de marketing privind activitatea Kaseweb Solutions S.R.L. şi a terţilor cu care Kaseweb Solutions S.R.L. are relaţii de orice natură) la adresele de e-mail comunicate către Kaseweb Solutions S.R.L.;
 • participarea la concursuri, promoţii; transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, administrare, etc)
 • statistici interne necesare pentru îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite şi imaginii site-ului şi pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promoţii, funcţionalităţi şi servicii noi
 • pentru a asigura accesul la secţiuni cu acces limitat ale site-ului
 • cercetări de piaţă
 • urmărirea datelor de vânzări

7.5 Kaseweb Solutions S.R.L. nu va dezvălui niciun fel de informaţie despre clienții site-ului sau fără a primi mai întâi consimţământul expres al acestora în această privinţă. În acelaşi timp însă, poate dezvălui informaţii şi date cu caracter personal atunci când acest lucru este prevăzut expres prin lege.

7.6 Informaţiile clientului cu caracter personal pot fi furnizate şi către Parchetul General, Poliţie, instanţele judecătoreşti şi altor organe abilitate ale statului, în baza şi în limitele prevederilor legale şi ca urmare a unor cereri expres formulate.

7.7 Conform Legii nr. 677/2001, clienții beneficiază de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), intervenţie (art. 14), opoziţie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) şi de a se adresa justiţiei (art. 18). Totodată, aceştia au dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoană se poate adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Kaseweb Solutions S.R.L..

7.8 Pe baza unei cereri scrise, datate şi semnate, expediate pe adresa Kaseweb Solutions S.R.L., Str. Ciceu Nr.3, Braşov, Judeţul Braşov, clienții îşi pot exercită, în mod gratuit, următoarele drepturi:

 • o dată pe an, confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate
 • să intervină asupra datelor transmise
 • să se opună prelucrării datelor pentru motive întemeiate şi legitime legate de situaţia lor particulară

7.9 Orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit fără nicio justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Art. 8 - FORȚĂ MAJORĂ

8.1 Niciuna din părți nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de situație este din cauza unui eveniment de forță majoră. Forța mojoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat.

Art 9 - LEGEA APLICABILĂ – JURISDICȚIA

9.1 Prezentul contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Kaseweb Solutions S.R.L. și clienți se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente din Municipiul Brașov.